Wat houdt het lidmaatschap in:

Training van een van de vaste trainers van Skicentrum Hoofddorp. Trainingen duren 90 minuten. Begeleiding tijdens het deelnemen aan NSkiV-wedstrijden (min. 6 wedstrijden per seizoen). Diverse activiteiten zoals een openingsfeest, een pannenkoekenslalom, het clubkampioenschap, etc.

Heb jij belangstelling voor het lidmaatschap, geef je dan op voor een proeftraining. Op basis van jouw leeftijd en ervaring bekijken we met welke trainingsgroep je een keertje mee kan trainen. Stuur hiervoor een  mail aan het Skiteam en wij nemen contact met je op om een proeftraining met je af te spreken.

Lidmaatschapskosten
Het lidmaatschap van het Skiteam Hoofddorp kost € 70,00 per seizoen (van september tot en met augustus). Je dient zelf (verplicht) lid te worden van de Nederlandse Ski Vereniging (NSkiV).

Kosten trainingen
De kosten voor de trainingen worden rechtstreeks door Skicentrum Hoofddorp in rekening gebracht bij het lid, afhankelijk van het trainingspakket dat wordt aangeschaft.

Er zijn twee trainingspakketten:

Pakket A  28 trainingen van 90 minuten op woensdag en 28 trainingen van 90 minuten op vrijdag.

Pakket B  28 trainingen van 90 minuten op vrijdag.

De kosten voor beide trainingspakketten zijn terug te vinden op de  prijzenpagina van Skicentrum Hoofddorp.

Overige kosten
Voor deelname aan wedstrijden georganiseerd onder auspiciën van de Nederlandse Ski Vereniging is een wedstrijdlicentie nodig. Deze kost omstreeks € 25.- en kan aangevraagd worden via aanvraag nationale wedstrijdlicentie alpineskiën

Daarnaast zijn deelnamekosten per wedstrijd verschuldigd, deze zijn gemiddeld € 12,00 per wedstrijd.

Stemrecht
Alle leden van 15 jaar en ouder hebben stemrecht bij de Algemene Leden Vergadering (ALV). Voor leden tot 15 jaar is het stemrecht overgedragen aan de ouders/verzorgers.

Donateur
Ben je wel betrokken bij het Skiteam, maar wil je geen trainingen volgen of aan wedstrijden meedoen? Word dan vanaf € 25,00 per jaar donateur. Spreek een van de bestuursleden aan voor meer informatie of stuur een mail naar skiteamhoofddorp@gmail.com.

Slapend lidmaatschap
Stel, je gaat een jaar voor studie naar het buitenland, of je bent langdurig geblesseerd, maar wil je wel bij het skiteam betrokken blijven en af en toe een training volgen? Word dan voor € 25,00 per jaar slapend lid. Spreek een van de bestuursleden aan voor meer informatie of stuur een mail naar skiteamhoofddorp@gmail.com.