Klik hier op  inschrijfformulier-skiteam om het inschrijfformulier als PDF bestand te openen.

Klik hier op  aanvraag nationale wedstrijdlicentie alpineskiën als pdf te openen. 

Nationale wedstrijdlicentie alpineskiën 

Wat houdt het lidmaatschap in:

training van een vaste trainer(s) van Skicentrum Hoofddorptrainingen op vrijdag duren 90 minuten training op dinsdag of woensdag duurt 60 minutenbegeleiding tijdens het deelnemen aan NSkiV-wedstrijden (min. 6 wedstrijden per seizoen)diverse activiteiten zoals een openingsfeest, een pannenkoekenslalom, het clubkampioenschap, etc.

Heb jij belangstelling voor het lidmaatschap, geef je dan op voor een gratis proeftraining. Op basis van jouw leeftijd en ervaring bekijken we met welke trainingsgroep je een keertje mee kan trainen. Stuur hiervoor een  mail aan het Skiteam en wij nemen contact met je op om een (gratis) proeftraining met je af te spreken.

Lidmaatschapskosten
Het lidmaatschap van het Skiteam Hoofddorp kost € 70,00 per seizoen (van september tot en met augustus). Je dient dan zelf (verplicht) lid te worden van de Nederlandse Ski Vereniging (NSkiV).

Kosten trainingen
De kosten voor de trainingen worden rechtstreeks door Skicentrum Hoofddorp in rekening gebracht bij het lid, afhankelijk van het trainingspakket dat wordt gevolgd.

Prijzen Skicentrum Hoofddorp seizoen 22/23:

Pakket  28 lessen van 90 minuten vrijdag training                    € 534,00 

Pakket  28 lessen van 60 minuten woensdag training                    € 346,00 

Pakket  28 lessen van 60 minuten woensdagtraining en 28 lessen van 90 minuten vrijdag training: € 675,00  

Overige kosten

Voor deelname aan wedstrijden georganiseerd door de Nederlandse Ski Vereniging is een licentie nodig. Deze kan aangevraagd worden via 
www.NSkiV.org. Daarnaast zijn deelnamekosten per wedstrijd verschuldigd, deze zijn gemiddeld € 10,00 per wedstrijd.

Stemrecht
Alle leden van 15 jaar en ouder hebben stemrecht bij de Algemene Leden Vergadering (ALV). Voor leden tot 15 jaar is het stemrecht overgedragen aan de ouders/verzorgers.

Donateur
Ben je wel betrokken bij het Skiteam, maar wil je geen trainingen volgen of aan wedstrijden meedoen? Word dan vanaf € 25,00 per jaar donateur.Spreek een van de bestuursleden aan voor meer informatie of stuur een mail naar  skiteamhoofddorp@gmail.com.

Slapend lidmaatschap
Stel, je gaat een jaar voor studie naar het buitenland, of je bent langdurig geblesseerd, maar wil je wel bij het skiteam betrokken blijven en af en toe een training volgen? Word dan voor € 25,00 per jaar slapend lid.Spreek een van de bestuursleden aan voor meer informatie of stuur een mail naar  skiteamhoofddorp@gmail.com.

Klik hier  inschrijfformulier-skiteam om het inschrijfformulier als PDF bestand te openen.